Projecte de les civilitzacions antigues

67 views

Els alumnes de primer d’ESO de l’Institut escola Barnola han fet un projecte sobre les civilitzacions antigues: Grècia, Roma, Mesopotàmia, Egipte i Prehistòria. Aquest ha estat un projecte dividit en dues fases, la primera de les quals han acabat ara.

Fase de planificació

Els alumnes es van dividir en la primera fase per començar a planificar les tres setmanes de treball. Abans però, es van dividir els alumnes per especialitats i van començar a decidir quins serien els càrrecs que desenvoluparien dins del grup cooperatiu. Per poder-se convertir en experts d’una civilització, els professors van fer unes capses de colors amb diferents pistes i targetes que van anar seguint: descobriments, economia, línia del temps, civilitzacions i estaments socials.

Després de la primera fase d’investigació i la segona de recopilació de la informació, van començar la de creació. Cada grup va decidir què crearia per tal d’explicar als companys la seva civilització, així que els més tecnològics van aprofitar per construir temples i piràmides i els més artístics van poder pintar, retallar i, fins i tot, crear un minimuseu.

Redactors juniors

El més recent