El nou taller obre noves oportunitats d’aprenentatge

94 views

L’alumnat aprofita el nou taller de l’IE Barnola

Els alumnes de l’IE Barnola gaudeixen del nou taller on hi poden fer treballs manipulatius, utilitzant eines manuals i digitals. L’utilitzen en diferents moments de l’horari, sobretot per fer projectes. El taller és a l’última aula del nou edifici, tocant al carrer Indústria i el Jordi, el professor de tecnologia, n’ha guiat el desenvolupament.

Què es fa al taller?

Al taller els alumnes hi fan diferents projectes aprofitant les eines per crear productes nous i originals. Les eines que hi ha són: una impressora 3D, una talladora làser, serres, diferents fustes per tallar, caixes d’eines, cables de coure, robots per programar, pistoles de silicona…

Quan fan servir el taller els alumnes?

Els estudiants el poden fer servir en diferents moment de l’horari: a la franja de tallers, els alumnes que fan el taller maker creen objectes que necessiten altres classes; a la franja de projecte lliure, alguns alumnes l’utilitzen per fer el seu producte, per exemple sofàs, maquetes… i a la franja de treball globalitzat el poden fer servir per posar en pràctica tot allò que necessitin o puguin imaginar: jocs de taula, mapes del món a la fusta, etc.

Autors: Avril Conesa i Arnau Serrano

Authors

,

El més recent