Roser Mauri: “A la feina hi ha dies que són més tranquils i d’altres que dius: ostres, avui no ho atrapo”

150 views

La Roser Mauri fa 17 anys que treballa com a conserge de l’escola. Ella és d’Avinyó, té 49 anys i li hem volgut fer aquesta entrevista perquè sempre ha estat amb nosaltres quan l’hem necessitat. És una persona que sempre està allà quan la necessites i que t’ajuda en tot.

En què consisteix la teva feina?

Faig moltes coses. La meva jornada comença i ja ho obro tot: portes, llums, persianes… i llavors ja va venint la feina: fer fotocòpies, plastificar, que si un nen s’ha fet mal, que si ara sona el telèfon… van sortint moltes coses.

T’agrada la teva feina?

Sí, molt.

Ara que hi ha un edifici nou tens més feina?

La veritat és que sí. A part, com que no esteu aquí, doncs haig d’anar d’un edifici a l’altre. Tot i això, també sou més grans i no demaneu tantes coses. Actualment hi ha dos cursos i ho porto bé, però suposu que a mesura que vagin arriban els quatre cursos començaré a tenir més feina.

Has treballat a un altre lloc? 

Sí, havia treballat en una fàbrica a Cal Morera. Llavors vaig treballar molts anys de perruquera.

Últimament et demanen moltes coses?

Com sempre, no ha variat gaire. La feina sempre és la mateixa, hi ha dies que és més tranquil i hi ha dies que dius: ostres, avui no ho atrapo.

Com t’ho fas per fer tantes coses a la vegada?

Prioritzo, miro el que és més important, el que a mi em sembla que fa més falta o el que considero més urgent.

Authors

,

El més recent