Un Sant Jordi especial

117 views

A l’IE Barnola celebren una diada diferent

Al centre educatiu avinyonenc s’ha celebrat un Sant Jordi especial. A l’etapa de secundària, els professors han preparat un acte festiu en què alumnat i professorat han col·laborat per fer una lectura de poesia, una recull de frases cèlebres d’autors catalans, un taller de roses de llaminadures i intercanvi de llibres. A més a més, com que al centre hi ha alumnat de totes les edats, s’ha pogut gaudir d’una lectura dels nenes i nenes de 3r de primària d’un conte que han creat ells mateixos.

Els alumnes construeixen el seu propi Sant Jordi

Durant la setmana, abans de l’acte, l’alumnat va escollir una frase cèlebre literària i en va fer una reflexió artística. Amb aquest treballs, el professorat ha editat un vídeo on es pot gaudir d’una bateria d’autors i autores catalans. Finalment, i com que les famílies no han pogut assistir a l’acte, els ho compartiran via Dinàntia, l’aplicació que fan servir per les comunicacions amb les famílies.

Som literatura – Part 1
Som literatura – Part 2

Intercanvien gustos literaris

Una altra activitat que s’ha organitzat ha estat un intercanvi de llibres. L’alumnat ha portat durant la setmana prèvia els llibres per a l’intercanvi i el mateix divendres han pogut intercanviar aquells llibres que ja havien llegit per uns que podran gaudir com si fossin nous. 

Les roses també poden ser de llaminadures

L’activitat que més ha motivat l’alumnat ha estat la creació de roses de llaminadures. Amb uns pals, unes llengües de maduixa i de poma i cinta catalana, han creat un ram de roses que alguns s’enduran a casa i d’altres ja s’han menjat.

Autores: Aina Binimelis i Aina Gost

Authors

,

El més recent