Ya está aquí la temporada 6 de Fortnite Capítulo 2

63 views

Fornite ha presentat l’esdeveniment final per donar la benvinguda a la sisena temporada

Epic games, l’empresa de desenvolupament de videojocs estadounidenca, ha estrenat la Temporada 6 de Fortnite Capítulo 2, una nova etapa amb noves armes, més personatges, nous enemics i diferents canvis en el mapa de la manera Battle Royale. Aquesta sisena temporada ja està disponible a totes les plataformes.

Treure “un esdeveniment” és la manera que té Epic Games de començar una nova temporada a Fortnite. Aquest nou esdeveniment es llença al mercat per tal de guanyar nous jugadors i per tal que els seguidors no baixin del vaixell i segueixin jugant com fins ara. És a dir, és una manera de mantenir actius els seguidors més fidels amb noves propostes.

Epic Games ha anunciat també que estrenaran dues noves skins secretes: La primera será l’skin del famós jugador brasiler del PSG, Neymar Jr, i la segona serà de Lara Croft, el personatge fictici i principal protagonista de la franquícia de videojocs Tomb Raider.

Redactors juniors

El més recent