L’IE Barnola inaugura el nou edifici de secundària

116 views

Després de sis mesos els alumnes de secundària s’han pogut instal·lar per fi al nou edifici d’Avinyó

A l’institut Escola Barnola d’Avinyó el 15 de febrer van poder estrenar el nou institut. Finalment van inaugurar l’edifici que havien estat esperant durant l’últim any.

Un matí diferent per els alumnes

El matí del 5 de març, els alumnes de secundària entraven com sempre a l’institut. Allà, s’hi van trobar tot de càmeres, altaveus, cadires i sobretot gent que no estaven acostumats a veure. El matí va començar normal, però a mig matí va començar l’acte de presentació del nou edifici. Els alumnes, des de la seva aula, van poder seguir virtualment l’acte, i els alumnes que hi van participar van poder seguir-lo des de l’exterior de l’edifici amb totes les persones que van assistir-hi.

Diferents persones van participar en l’esdeveniment

En aquest esdeveniment hi van participar diferents persones: el conseller d’educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló, el director de l’IE Barnola, Ricard López, l’alcalde d’Avinyó, Eudald Vilaseca, i finalment dues representants dels alumnes de secundària.

Tots ells i elles van fer un discurs de com van transcorren les diferents etapes de l’escola al tractar-se d’un institut escola i com els i les alumnes es van sentir al saber que hi hauria secundària en el seu propi poble.

Autores: Aina Binimelis i Aina Gost

Authors

,

El més recent