Com és el projecte de secundària a l’IE Barnola?

148 views

Les mesures Covid forcen un canvi de format de les portes obertes

Els estudiants de l’IE Barnola van preparar una gravació per explicar el projecte de secundària. Aquest enregistrament va servir per a la reunió virtual del dia 4 de març, amb les famílies que estan interessades en inscriure els seus fills a primer d’ESO l’any que ve. La trobada informativa es va fer virtualment, ja que no es poden fer les portes obertes físicament per la Covid.

El procés de gravació

Tots els alumnes van participar en l’experiència. A cada classe es van fer grups petits per explicar els diferents apartats del projecte educatiu de secundària. Els professors van ser els encarregats de gravar-ho i editar-ho per fer la presentació més atractiva.

Una reunió diferent

A causa de la pandèmia de la Covid-19, la reunió es va fer de manera virtual. Les famílies no van poder venir a l’edifici ni veure com és la manera de treballar del centre. Va ser per aquest motiu que els alumnes van decidir gravar vídeos sobre els diferents àmbits i espais de treball per tal que totes les famílies poguessin observar el funcionament del centre.

Authors

,

El més recent