El piano, un instrument màgic

112 views

Un dia estava a casa i em vaig començar a trobar una mica malament. Vaig voler tocar el piano cançons que m’agradaven del conservatori. Després de tocar una estona, em vaig començar a trobar millor i vaig anar a l’escola. En aquest article vull explicar-vos tres raons per animar-vos a tocar el piano.

En primer lloc, el piano és un instrument gràcies el qual quan estic enfadada em tranquilitzo.  Fins i tot els meu familiars em demanen que els toqui cançons que els hi agraden per relaxar-los i passar una bona estona amb música.

En segon lloc, el piano a vegades ajuda a fer-te passar molt ràpid l’estona quan t’agrada. Molt sovint, quan no tinc res a fer, em poso a tocar el piano i em passen les hores volant, és un hobby molt divertit i entretingut. 

Per últim, a més a més del que us he explicat, amb el piano pots aprendre a tocar cançons que t’agraden en versió difícil o fàcil. Quan les aprens a tocar et poses molt content.

En resum, tocar el piano és com que et canvia de món, et tranquilitza i agrada a la gent. És per tot això que us recomano tocar aquest instrument.

Redactors juniors

El més recent