Són els porcs les mascotes ideals?

450 views

Segur que molts de vosaltres heu sentit a parlar del anomenats porcs nans o “mini porcs”. Aquests són uns porcs que han patit tractaments perquè no creixin. Un cop petits poden semblar adorables, com si fossin mascotes per molta gent, però la realitat no és així. Quan acabeu de llegir aquests arguments veureu les coses diferents.

Primer de tot, hem de tenir en compte que els porcs no estan fets per ser una mascota, ja que són animals molt intel·ligents. Aquests animals, si no tenen res amb què estar ocupats, poden entretenir-se amb qualsevol cosa, perquè sempre hi haurà un bolso, un calaix o un armari a destruir.

Els humans ens creiem tan superiors i tan intel·ligents que no en tenim prou matant a milers d’animals al dia, així que hem de canviar l’ADN d’uns únics i fantàstics animals, els porcs.

A part d’això, quan els comprem, els botiguers ens diuen que es quedarà en aquest tamany per sempre, però no és veritat. Està demostrat que un porc normal pot arribar a pesar uns 200 o 300 kg, mentre que un mini porc pot arribar a pesar uns 50 o 70 kg. Tot i que creix més el porc normal, igualment el mini porc arriba a medir 50 cm d’alt. Per tant, ens estan enganyant a l’hora de comprar-ne un.

I finalment després de sentir tot aquests arguments, de veritat compraríeu aquests pobres porcs?

Autores: Aina G. i Etna C.

Authors

,

El més recent