Els professors deixen triar les optatives als alumnes

105 views

Aquesta setmana els alumnes de secundària han pogut anar cada dia a les optatives que volien

Els alumnes de secundària de l‘IE Barnola han pogut anar a les optatives que volien durant aquesta última  setmana, ja que normalment no poden. Han pogut fer això amb el permís dels professors, perquè els professors volien comprovar si els alumnes eren autònoms. 

Com i on es fan les optatives

Hi ha tres espais diferents d’optatives: BarnolArt, Mou-te i Keep Calm, tot i que també hi ha persones que van a practicar alemany. Per triar les optatives l’alumnat omple un formulari cada setmana dient quina és la seva primera opció, quina és la segona i la que menys volen anar. Després d’això els professors i professores decideixen on anirà cadascú.

Els espais

BarnolART es porta a terme a la planta baixa de l’edifici del centre cívic Can Tutó. L’espai Mou-te es porta a terme a la zona de pati que hi ha entre l’edifici del centre cívic i l’aula de música. I, finalment, dues de les aules de l’escola de música s’utilitzen per l’espai Keep Calm i alemany.

Autors: Ferriol P. i Martí B.

Authors

,

El més recent